Резултати от конференцията по проект QYCGuidance

Конференцията събра експерти и потребители на кариерни услуги и демонстрира аспекти на модернизацията на кариерните услуги за младежи. Тук можете да откриете материали от събитието.

 

Заключителната конференция в рамките на проекта QYCGuidance наближава!

Тя ще се проведе на 15 юли в София, България. Ще бъде посетена от експерти с различен произход и опит в областта на професионалното ориентиране и съвременната медийната грамотност, но с общ интерес в начините за модернизиране на младежките кариерни услуги. Известни чуждестранни експерти ще разгледат въпроса за качеството на тези услуги в цяла Европа. За повече информация, моля посетете qycguidance.org/conference.

Продуктите на проекта ще бъдат представени по време на кратък семинар на 7 юни.

Краткият семинар ще се проведе в София, България в Национален студентски дом. Той ще включва специалисти от сферата на различни кариерни услуги, обучаващи институции и организации в областта на кариерното консултиране на младежи. В случай на интерес, моля свържете се с нас на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или ни се обадете на 02/987 02 93 и ще получите формуляр за регистрация.

Инструментите на проекта са готови и достъпни.

Можете да получите достъп до тях в полето "Инструменти". След завършване на регистрация и одобрение от администратор, може да използвате инструментите. Можете да проверите своите знания, умения и компетенции, описани в единиците резултати от обучението 4, 5 и 6.

Проектът QYCGuidance бе представен на семинара "Нови тенденции в кариерното консултиране"

Проектът QYCGuidance бе представен на семинара "Нови тенденции в кариерното консултиране", който бе проведен на 22ри юни в Национален студентски дом в София. Кметът на Столична община Йорданка Фандъкова и заместник-министърът на образованието и науката професор Николай Денков уважиха събитието и поздравиха участниците в семинара.

Единици резултати от ученето и Индикатори за качеството ще бъдат публикувани скоро

Единици резултати от ученето и Индикатори за качеството, разработени в рамките на проекта бяха обсъдени по време на Втора партньорска среща във Виена, Австрия (13.03.2015). Завършените Единици резултати от ученето и Индикатори за качеството ще бъдат качени в скоро време на уеб сайта.

Проект QYCGuidancе

Уебсайтът на проект QYCGuidance вече е онлайн! Тук може да намерите повече информация за целите на проекта.

Последвайте ни